warm up

I forbindelse med Aarhus Pride bliver der afholdt en række arrangementer i Aarhus:

Aarhus Pride vil rigtig gerne hylde mangfoldigheden og LGBTQIA+ miljøet endnu mere og udvider derfor med flere events. Begivenhederne er udarbejdet af forskellige institutioner, partnere og organisationer, der, ligesom os, gerne vil sætte mere fokus på miljøet og skabe begivenhedsrige oplevelser i Aarhus.

Så, har du lyst til at komme og lære, danse, lytte, snakke og feste med os, kan du bare følge med på vores Facebook, Instagram og de forskellige begivenheder!

Programmet bliver opdateret løbende på vores sociale medier og her på hjemmesiden. Vi glæder os!

Warm up program 2023

K Æ R L I G H E D S F E S T

Som en del af Aarhus Prides officielle warm-up-program byder vi hos Sappho indenfor til en vaskeægte kærlighedsfest fredag den 19. maj kl. 19-23.
Oven på de to hatecrimes i december har vi et stort behov for at fejre kærligheden, glæden og livet sammen med alle jer.
Derudover giver vi al overskud fra aftenens fest til Aarhus Pride, som jo skaber en endnu større kærlighedsfest for os alle med priden lørdag den 24. juni.
Det bliver fantastisk og kærligt.
 
Læs mere her.

Som en del af Aarhus Pride WARM UP får Langenæskirken besøg af Glenn Bech, som vil læse op af sine bøger og være i samtale med sognepræst Ditte Bruun Laursen om identitet, klassesamfund og homoseksualitet.

Glenn Bech debuterede i 2021 med romanen Farskibet og har senest udgivet manifestet Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet.

Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding.

Læs mere her.

Pris: Arrangementet er gratis
Pride warm up: Q som i Questioning

Læs mere her.

Eller skal du først igennem tjek-møllen af, om du passer ind med dit køn og så også lige din seksualitet, uddannelse, højde, hårfarve, hudfarve mm.? Tjeklisten er lang, men kærligheden er størst. Musikeren Asbjørn sætter fokus på netop disse emner i sine sange og mødes med præst Ditte  Bruun Laursen i en samtale om køn, identitet og kærlighed. 

Undervejs vil Asbjørn spille og synge sin fantastiske musik. Der vil være vin og snacks som en del af aftenen, og det er gratis at deltage. Arrangementet kræver ingen tilmelding.

Læs mere her.

ønsker du at afholde et arrangement i samarbejde med Aarhus pride? eller har du forslag til events?

Så kontakt vores warm-up ansvarlige for mere information