kontakt os

Kontakt

For henvendelser email til

FAQ

Oftest stillede spørgsmål

Vi ved endnu ikke den præcise dato, da vi afventer godkendelse af lokation. Følg med her på hjemmesiden eller vores sociale medier, hvor det vil blive offenliggjort snarest.

Aarhus Pride er drevet af 100% frivillighed. Arbejdsgruppen består af 10-12 passionerede frivillige. Frivilligtallet stiger til over 100 mennesker til afviklingen.

Alle er velkommen til at deltage i paraden. Der er flere organisationer, som deltager i paraden. Foruden at tilslutte dig disse, kan man altid gå med bagerst i paraden som privatperson.

Som det er lige nu tilbyder vi ikke køb af merchandise før afviklingsdagen, hvor man kan købe i loungens stande. Vi arbejder dog på sagen, så der måske ikke lang tid.

Paradeopstillingen oplyses her på hjemmesiden under Pride 2023. Den bliver først lavet efter alle har tilmeldt sig, hvorfor I skal være tålmodige 🙂 Vi stræber efter I kan se den senest 1 uge før afviklingen.

Vi har flere muligheder for at støtte Priden, både som privatperson og virksomhed. Dette inkluderer mobilepay, bankoverførsel, frivillighed, partnerskaber, sponsoraftaler, m.v. Se mere under Partnere, Bliv frivillig og Støt.