Kontakt Aarhus Pride

Har du spørgsmål til Aarhus Pride? Så tag kontakt til os på én af nedenstående e-mails. Er du i tvivl om hvem du skal have fat på, kan du altid sende en e-mail til info@aarhuspride.dk, så skal den rette nok tage kontakt til dig.

Vi er alle frivillige med fuldtidsjobs, så der kan forekomme lidt ventetid – vi skal nok svare så hurtigt som muligt!

Kontakt Aarhus Pride

For generelle henvendelser send en e-mail til

FAQ

Oftest stillede spørgsmål

Aarhus Pride afholdes i 2024 lørdag den 01. juni

Aarhus Pride er drevet af 100% frivillighed. Arbejdsgruppen består af 10-12 passionerede frivillige. Frivilligtallet stiger til over 100 mennesker til afviklingen.

Alle er velkommen til at deltage i paraden. Der er flere organisationer, som deltager i paraden. Foruden at tilslutte dig disse, kan man altid gå med bagerst i paraden som privatperson.

Som det er lige nu tilbyder vi ikke køb af merchandise før afviklingsdagen, hvor man kan købe i loungens stande. Vi arbejder dog på sagen, så der går måske ikke lang tid.

Paradeopstillingen oplyses her på hjemmesiden under Pride 2024. Den bliver først lavet efter alle har tilmeldt sig, hvorfor I skal være tålmodige 🙂 Vi stræber efter I kan se den senest 1 uge før afviklingen.

Vi har flere muligheder for at støtte Priden, både som privatperson og virksomhed. Dette inkluderer mobilepay, bankoverførsel, frivillighed, partnerskaber, sponsoraftaler, m.v. Se mere under PartnereBliv frivillig og Støt.