loungen

Pridens parade slutter altid ved placeringen af årets lounge. Vi har i mange år været under regnbuen ved Musikhusparken, og vi er glade for at kunne gentage dette i år med udvidelse til Rådhusparken. Derudover bliver Frederiks Allé lukket af til afviklingen af Aarhus Pride d. 24. juni 2023.

Billede af Aarhus Prides Shop

Aarhus Pride Shop

Find Prideshoppen på pladsen hvor vi sælger en masse merchandise. Alt overskuddet går til Aarhus Prides afvikling. Det er også her du kan købe lotteribilletter for at vinde en masse fede præmier fra diverse mærker.

Kender du nogle virksomheder, som kunne være interesseret i at donere til lotteriet, kan de kontakte os på samarbejde@aarhuspride.dk.

Organisationer

Loungen er fyldt med stande, hvor organisationer og foreninger fortæller om deres arbejde med/i LGBT+ miljøet. Her kan du bevæge dig rundt og kigge eller tage en snak og få svar på alle dine spørgsmål. Mange af organisationerne går også med i paraden.

Mad
Drikkevarer
Toiletter

Når pladsen er fundet til næste års Pride, skal vi nok give yderligere information om mad muligheder. Dog er der altid massere af muligheder i byen, som vi forventer at være tæt på.

En del af overskudet fra salg af drikkevarer går til afholdelsen af Aarhus Pride, så vi håber I vil lægge jeres penge i loungens barer.

Aftalen er ikke helt på plads endnu, men barene plejer at være betjent af frivillige og med samarbejde med Gbar. Vi er i gang med at lave aftaler med mulige samarbejdspartnere og skal nok opdatere løbende.

Der vil altid være toiletfaciliteter i nærheden af pladsen. Musikhusets toiletter er tilgængelige for alle gæster, derudover vil der være toiletter ude på pladsen.

Scenen

TBA! Vi har ikke fundet artisterne til næste års Pride endnu. Følg med her på hjemmesiden eller på vores sociale medier, hvor vi vil offentliggøre navnene og programmet.

Billede af Aarhus Prides scene
Billede af Aarhus Prides Børnehjørne

Børnehjørnet

Børnehjørnet er drevet af dedikerede frivillige, om alle elsker at hygge med børnene. Aarhus Pride har altid stræbet sig på at være en Pride for alle, dette inkluderer selvfølgelig de små. Derfor har Børnehjørnet altid været en del af loungen.

Her er der massere af aktiviteter for børn, bl.a. ansigtsmaling, tegning og andre kreative ting.

Hop en tur forbi børnehjørnet og se hvad de har gang i af spændende sager.