Aarhus Pride lounge

Pridens parade slutter altid ved placeringen af årets lounge. Aarhus Pride lounge er fyldt med god underholdning, musik, mad, drikkevarer og en hel masse stande, hvor du kan gå på opdagelse og høre fra diverse organisationer om deres arbejde eller købe diverse merchandise.

OBS! Der er lukket for tilmelding

Billede af Aarhus Prides Shop

Aarhus Pride Shop

Find Prideshoppen på pladsen hvor vi sælger en masse merchandise. Alt overskuddet går til Aarhus Prides afvikling. Det er også her du kan købe lotteribilletter for at vinde en masse fede præmier fra diverse mærker.

Kender du nogle virksomheder, som kunne være interesseret i at donere til lotteriet, kan de kontakte os på samarbejde@aarhuspride.dk.

Organisationer

Loungen er fyldt med stande, hvor organisationer og foreninger fortæller om deres arbejde med/i LGBT+ miljøet. Her kan du bevæge dig rundt og kigge eller tage en snak og få svar på alle dine spørgsmål. Mange af organisationerne går også med i paraden.

Mad
Drikkevarer
Toiletter

Det vil være muligt at købe mad i loungen ved en af de mange boder.

En del af overskudet fra salg af drikkevarer går til afholdelsen af Aarhus Pride, så vi håber I vil lægge jeres penge i loungens barer.

Barene er betjent af frivillige og med samarbejde med Gbar. Der vil være massere af læskende drikke til enhver smag!

Der vil altid være toiletfaciliteter i nærheden af pladsen. Musikhusets toiletter er tilgængelige for alle gæster, derudover vil der være toiletter og pissoir ude på pladsen.

aarhus-pride-2024-program
Billede af Aarhus Prides Børnehjørne

Børnehjørnet

Børnehjørnet er drevet af dedikerede frivillige, om alle elsker at hygge med børnene. Aarhus Pride har altid stræbet sig på at være en Pride for alle, dette inkluderer selvfølgelig de små. Derfor har Børnehjørnet altid været en del af loungen.

Her er der massere af aktiviteter for børn, bl.a. ansigtsmaling, tegning og andre kreative ting.

Hop en tur forbi børnehjørnet og se hvad de har gang i af spændende sager.

Vil du være frivillig til aarhus pride?

Vi har altid brug for en masse hjælp til afviklingen og planlæggelsen!