Aarhus Pride Warm Up

I forbindelse med Aarhus Pride bliver der afholdt en række arrangementer i Aarhus:

Aarhus Pride vil rigtig gerne hylde mangfoldigheden og LGBTQIA+ miljøet endnu mere og udvider derfor med flere events. Begivenhederne er udarbejdet af forskellige institutioner, partnere og organisationer, der, ligesom os, gerne vil sætte mere fokus på miljøet og skabe begivenhedsrige oplevelser i Aarhus.

Så, har du lyst til at komme og lære, danse, lytte, snakke og feste med os, kan du bare følge med på vores Facebook, Instagram og de forskellige begivenheder!

Programmet bliver opdateret løbende på vores sociale medier og her på hjemmesiden. Vi glæder os!

Warm up program 2024

BREVE TIL OLIVER
En samtale om køn, identitet og generationer.

I efteråret 2023 udkom Flemming Jensens bog ”Breve til Oliver”. Bogen er fiktion, men baseret på den virkelighed, som forfatteren pludselig stod i, da hans 19-årige barnebarn ikke længere skulle kaldes hun, men han. Dét var noget, en farfar lige skulle forstå.
I en modig samtale mellem skuespilleren og forfatteren Flemming Jensen og kultursamler og LGBT+-person Jesper Fredslund Andersen kredses der om identitet, generationer og forståelse. Hvordan bygger man bro over de kulturelle og aldersmæssige kløfter, der skiller os? Og hvad har vi til fælles?
Publikum har mulighed for at byde ind med tanker og spørgsmål i løbet af samtalen.

Som Flemming Jensen siger: ”Sandsynligheden for en lykkelig slutning stiger, når et menneske tager eget liv i egne hænder og finder det, der ellers så let lader sig skjule: Sig selv”.

Hvor: Langenæskirken, Kirkedammen 2, 8000 Aarhus C.
Hvornår: 16. april klokken 19.00
Gratis entré – kræver ingen tilmelding. Dørene åbner klokken 18.30

 
Find Facebook eventet her.

Forfatteraften med udgangspunkt i Leonora Christina Skovs erindringsromaner “Den der lever stille” (2018) og “Hvis vi ikke taler om det” (2021)

Da Leonoras mor dør, beslutter hun at skrive om sig selv og sit liv. Om følelsen af vokse op i en familie, hvor hun ikke føler sig elsket, at hige efter sin mors kærlighed og om at flytte til København og forelske sig i en kvinde. For derefter bl.a. at få givet skylden for sin mors kræftsygdom
I fortsættelsen, “Hvis vi ikke taler om det”, skriver hun om vejen til at blive forfatter. En medrivende fortælling om at forfølge sine drømme, selv om fremtiden tegner håbløs, og om til sidst at finde sin plads i verden og opleve, at kærlighed og accept findes i mange former.
I foredraget fortæller Leonora processen med at skrive, når man skriver om faktiske mennesker og hvad modtagelsen af romanerne fra læserne har betydet.

Leonora Christina Skov vil læse op fra sine erindringsromaner og der er tid til spørgsmål fra salen.
Leonora Christina Skov (f. 1976) er uddannet mag.art. i litteraturvidenskab og er ud over at være forfatter også litteraturanmelder.

Arrangementet er et samarbejde med Aarhus Pride.

Hvor: Langenæskirken, Kirkedammen 2, 8000 Aarhus C.
Hvornår: 16. maj klokken 19.00
Arrangementet er gratis, men der skal reserveres pladser.

Find Facebook eventet her.

𝗧𝗛𝗘 𝗖𝗢𝗖𝗞𝗧𝗔𝗜𝗟 𝗗𝗘𝗦𝗧𝗥𝗢𝗬𝗘𝗥𝗦 𝗗𝗥𝗔𝗚𝗦𝗛𝗢𝗪 🎉
Varm op til Aarhus Pride med et dragshow ud over det sædvanlige! ✨
Diana Diamond & Mizz Privileze fra The Cocktail Destroyers er klar til at holde en kæmpe fest med Lip Sync performances, comedy, konkurrencer og Lip Sync Battle 🎶💃
Om du er fan af drag eller aldrig har set et show, så kom og vær med. Showet er for alle, der kan lide at have det sjovt og de to divaer skal nok give dig en på opleveren!

Hvor: Ridehuset

Døre kl. 19:00
Show kl. 20:00 (2 timer inkl. pause)
Billet 125 kr. + gebyr*

Køb dine billetter her!

Læs mere og tilmeld dig Facebook eventet her.

*Billetter kan fremvises på telefon, såfremt skærmen er intakt

𝗕𝗘 𝗬𝗢𝗨𝗥𝗦𝗘𝗟𝗙 – 𝗔𝗡𝗗 𝗗𝗔𝗡𝗖𝗘!
Årets officielle Pride Afterparty hostet af Aarhus Pride & GBAR og afholdes i Ridehuset som kulminationen på Aarhus Pride Week lørdag den 1. juni kl. 19:00-02:00.
Det bliver den kendte og helt særlige GBAR-stemning, GBARs dygtige og rutinerede bartendere bag barerne og ikke mindst GBARs egne og populære DJ’s, der sikrer os årets største og vildeste regnbuefest i Aarhus! ✨
HUSK, at når du deltager i det officielle afterparty, støtter du automatisk Aarhus Pride og dermed også næste års parade og afterparty 💜🎉

Hvor: Ridehuset

DOORS: 19:00
Aldersgrænse: 18+ (husk billed-ID)
Billet: 75 kr. + gebyr*

Program og tilbud opdateres løbende, følg med i eventet her. 📍

*Billetter refunderes ikke

ønsker du at afholde et arrangement i samarbejde med Aarhus pride? eller har du forslag til events?

Så kontakt vores warm-up ansvarlige for mere information